Hem » Snabblån utan UC på nätet

Snabblån utan UC på nätet

Om du behöver ett snabblån och är rädd för fler UC förfrågningar har möjligheterna för dig blivit bättre. Eftersom det finns flera olika snabblåneföretag som konkurrerar om kunderna så har vissa valt att inte ta någon UC när de kontrollerar dig.

Försök hålla antalet UC förfrågningar nere

Det händer alltid saker som du inte räknar med i vardagen. Man får då och då akut behov av pengar och ett snabblån kan fungera som en förskottslön. Det gäller dock att du väljer en långivare som lånar ut snabblån utan UC om du vet att du kommer att behöva låna pengar flera gånger i framtiden. Långivare kan nämligen avslå din ansökan om de ser att det finns flera UC förfrågningar på snabblån i ditt namn.

Undersök möjligheterna till snabblån utan UC

Det säkraste sättet att ta snabblån utan UC är att vända sig till ett långivare som inte använder sig av UC för att få kreditupplysningar. Alla långivare måste ta kreditupplysningar innan de lånar ut snabblån, men de behöver inte alla använda UC. Undersök vilka långivare som använder andra bolag för denna tjänst. På så sätt undviker du att få avslag bara för att du har fått många UC-förfrågningar på ditt namn.

Hitta snabblån utan ränta på nätet

Numera finns det en hel del kreditbolag och banker som ger snabblån utan ränta. Konkurrensen om kunderna är knivskarp, därför måste långivarna sticka ut från mängden och ge bra erbjudande till sina kunder. Ett sätt att göra det är genom att erbjuda räntefria snabblån.

Är snabblånen verkligen helt räntefria?

Ja det är dom, men för en kort tid. Och oftast gäller det bara om det är första gången du ansöker om snabblån hos långivaren. De flesta långivare tar ingen ränta för snabblånet, men däremot en uppläggningsavgift och aviavgift. Du måste därför läsa lånevillkoren för snabblån noga så att du slipper drabbas av otrevliga överraskningar senare. Ibland kan ett företag säga att snabblånet inte har någon ränta, men i stället höga avgifter – vilket trots allt är en sorts ränta. Och en väldigt dyr sådan om man räknar i procent.

Snabblån utan ränta är fortfarande snabblån

Fundera alltid över din ekonomiska situation innan du tar ett snabblån. Jämför gärna igenom alla erbjudanden nedanför och se vilket som passar dig och dina behov bäst.

Snabblån utan inkomst på nätet

Det händer ganska ofta att man hamnar i situationer där man behöver låna pengar när man inte har någon inkomst. Det är dock ganska svårt att ansöka om snabblån utan inkomst att visa upp. Det första en kreditgivare kontrollerar när du ansöker om ett snabblån är just om du har en inkomst och möjlighet att betala tillbaka snabblånet. Men det finns kreditgivare som är inriktade på snabblån till just personer utan inkomst.

Giltiga skäl för att sakna inkomst

Det är möjligt att du har giltiga anledningar att inte ha en inkomst för tillfället och behöva ta ett snabblån. Du kanske kommer att börja på ett nytt jobb inom kort och har en skuld som måste betalas omgående. Du kanske har flera värdefulla ägodelar som du kan sätta som säkerhet för snabblånet.

Tänk att snabblån kostar pengar

Innan du får snabblånet beviljat ska du dock fundera på hur du ska klara av dina avbetalning. Tänk på att om du blir försenad med avbetalningar kan du få en betalningsanmärkning och hamna hos Kronofogden – vilket gör din situation värre.

Snabblån Utan UC

Låna pengar till restskatt

Att åka på restskatt är förstås inte något man vill råka ut för i något skede, men att behöva betala extra restskatt kan bli extra jobbigt om det är så att man inte har de pengar som krävs för detta, t.ex. för att man inte kunde förutse att man skulle behöva betala detta, för att man inte har något sparkapital för tillfället, och så vidare. Hamnar man i denna situation undrar man därför ofta om det skulle vara möjligt att låna pengar till restskatt, så här kommer lite information om just detta, för att reda ut detta fenomen lite åt dig.

För det första är det förstås inte optimalt att låna pengar till restskatt, eftersom man borde ha lagt undan pengar från början, för att kunna betala restskatten. Man bör ju trots allt ha tjänat pengar, för att man ska åka på denna typ av skattesmäll. Vi rekommenderar därför att du enbart överväger att ta ett lån till restskatt om det verkligen är akut, och om du inte har något annat alternativ. Du bör absolut inte sätta i system att låna pengar till restskatt varje år eller liknande, då detta verkligen inte är en bra idé på något vis!

För det andra är den låntyp som kan vara aktuell för att låna pengar till restskatt förmodligen ett så kallat blancolån, om du inte vill utnyttja krediter som du kanske har på ditt kort eller ditt konto förstås. Blancolån är väldigt bra och smidiga lånetyper, eftersom dessa lån tas utan säkerhet, vilket betyder att du inte behöver berätta för någon, inklusive långivaren, vad du vill göra för pengarna, och du behöver förstås inte heller uppvisa någon form av säkerhet för lånet, vilket man ju gör när man t.ex. tar ett bolån eller billån.

Vill du ta ett blancolån har du även massvis med olika lån att välja mellan, då detta är den förmodligen mest populära lånetypen i Sverige idag. En hel rad med olika långivare erbjuder därför dessa lån, från våra storbanker till mer nischade banker och låneföretag som enbart bedriver låneverksamhet. Detta är förstås väldigt bra, eftersom detta ökar chanserna för alla att hitta ett passande blancolån, till ett så bra pris som möjligt.

Vi kan dock tipsa om att du på LånaPengarEnklare kan hitta många bra alternativ för just blancolån, då sajten listar många av de allra bästa blancolånealternativen på marknaden just nu. Så vill du göra det enkelt för dig, kan du alltid börja med att kika på dessa alternativ.

Vi rekommenderar vidare att du alltid försöker betala tillbaka ett lån som du tar för att betala en restskatt så snabbt som möjligt. Eftersom du möjligtvis kommer att behöva betala restskatt igen om ett år, är det verkligen inte smart att ta ett blancolån med en återbetalningstid på längre än så, men givetvis är detta i slutändan upp till dig själv. Du kan trots allt välja återbetalningstid fritt mellan flera olika möjliga alternativ hos de flesta långivare som du kan ta blancolån av.