Hem » Låna 500

Låna 500

Låna 500 kr med hjälp av vår sammanställning över billiga snabblån på den svenska lånemarknaden. I sammanställningen så får du snabbt en fin översikt över olika långivare och lånelösningar. Du kan jämföra räntor direkt i listan och ett klick tar dig direkt till en långivares hemsida där du kan starta din låneansökan.

Här nedanför visar vi de långivare som du kan låna 500 kr av:

Vivus

Ränta: 18%. (Nominell) Räntan individuellt. Eff.års ränta*
Min-/max löptid: 7 dagar – 1 års löptid.
Uppläggningsavgift: 0 kr.
Lägsta lånebelopp: 500 kr.
Minsta ålder: 18 år.
Lån utan UC-upplysning: Ja.
Utbetalning direkt: Ja.
Betalningsanmärkningar OK: Ja.

Creditstar

Ränta: 252%. (Nominell) Räntan individuellt. Eff.års ränta*
Min-/max löptid: 5 dagar – 90 dagars löptid.
Uppläggningsavgift: 0 kr.
Lägsta lånebelopp: 500 kr.
Minsta ålder: 18 år.
Lån utan UC-upplysning: Ja.
Utbetalning direkt: Ja.
Betalningsanmärkningar OK: Ja.

Meddelandelån

Ränta: 61.1%. (Nominell) Räntan individuellt. Eff.års ränta*
Min-/max löptid: 15 dagar – 3 års löptid.
Uppläggningsavgift: 0 kr.
Lägsta lånebelopp: 500 kr.
Åldersgräns: 20 år.
Lån utan UC-upplysning: Ja.
Utbetalning direkt: Ja.
Betalningsanmärkningar OK: Ja.

Ferratum

Ränta: 9.45%. (Nominell) Räntan individuellt. Eff.års ränta*
Min-/max löptid: 30 dagar – 5 års löptid.
Uppläggningsavgift: 0 kr.
Lägsta lånebelopp: 500 kr.
Minsta ålder: 21 år.
Lån utan UC-upplysning: Ja.
Utbetalning direkt: Ja.
Betalningsanmärkningar OK: Ja.

Låna 500 kr

Låna 500 kr för att lösa en situation. När kan det vara bra att låna 500 kr? När du väljer att låna 500 kr är detta en väldigt liten summa pengar. Trots detta kan det uppstå situationer där 500 kr är det enda som står mellan dig och det du behöver.

 • En familjemedlem fyller år och du har inte köpt någon present. Födelsedagsbarnet kanske har sin födelsedag veckan innan löning och du har redan bränt din senaste lön. Att låna kan hjälpa dig att hitta en fin present att ta med dig till födelsedags-kalaset.
 • Du kanske plötsligt får en räkning som du inte räknat med och nu har du inte råd att betala den. Och förfallodatumet är innan nästa lön. Då kan du låna 500 kr gratis i 14 dagar och slippa få påminnelseavgift eller förseningsavgift. Du kan då låna och betala tillbaka penga rna inom 14 dagar och slippa mer kostnader än nödvändigt.
 • Det är semester, det är bra väder och du vill hitta på något kul med kompisar. Det har däremot vart en månad med många utgifter och din lön kanske inte hamnar på kontot förrän om några dagar. Låna 500 kr med ett snabblån och betala vid löning eller månaden efter. Du kan helt enkelt betala tillbaka lånet direkt du fått din lön eller inom 30 dagar.
 • Du kanske ser ett reapris på något häftigt som du länge velat ha. Nånting som normalt kanske kostar 1000 kronor har 50% rea den här veckan och du vill inte missa chansen. Att låna kan då vara ett fint alternativ och dessutom kan du ofta ta ett gratis smslån när du ska låna 500 kr, och då kommer du undan ännu billigare. Sedan betalar du helt enkelt av lånet så fort du får lön.

Låna 500 kr snabbt

Om du vill låna 500 kr snabbt är det snabbaste sättet att ta ett så kallat snabblån. Snabblånen kan du få utbetalade samma dag som du ansöker om ditt lån, förutsatt att du och långivaren är anslutna till samma bank.

Du bör inte låna 500 kronor:

 1. Om det har blivit en vana att låna pengar och du satt i system att låna pengar varje månad. Du kanske har större utgifter än du tjänar. Om du inte är försiktig kan detta bli en dålig spiral.
 2. Om du ska låna 500 kronor för att betala avgifter eller räntor på tidigare krediter. Gör upp en budget innan du försätter dig själv i en skuldfälla. Har du alldeles för många smålån är det bättre att lösa in dem genom att samla lån och mikrokrediter i ett större privatlån med bättre villkor och ränta.
 3. Om du lånar för att köpa saker eller för konsumtion när du vet att du inte kommer att kunna betala tillbaka lånet i tid eller inte ämnar att betala tillbaka lånet i tid.

Du behöver inte känna att du blir blåst på pengar med skyhöga räntor och avgifter när du bara behöver låna 500 kr snabbt. Idag finns det nämligen ett antal långivare som du kan låna 500 kr snabbt av utan räntor och avgifter. Detta betyder att du får låna 500 kr snabbt och återbetalar 500 kronor. Det kan dock bli dyrt om du flyttar på förfallodagen. Vivus och Nanokredit låter dig låna helt kostnadsfritt i 30 dagar.

Även när du väljer en snabblåns långivare som inte har kostnadsfria snabblån så behöver du ofta inte betala mer än ca. 50 kr för att låna 500 kr snabbt. Det är en summa som de flesta klarar av att täcka. Onea är ett sådant exempel.

Låna 500

Låna 500 direkt – Jämför långivarna & räntorna

Jämför långivarna & räntorna och låna 500 direkt från en långivare som du tycker passar dina behov. Det finns inte så många långivare som erbjuder dig att låna 500 direkt. Jämför långivarna & räntorna innan du skickar iväg din låneansökan. De långivare som låter dig låna 500 direkt använder sig inte av UC:s kreditupplysningar så du kan ansöka hos allihop utan att det syns att du sökt krediter. Skicka iväg exempelvis 3 st låneansökningar så att du i lugn och ro kan jämföra erbjudandena innan du bestämmer dig för vem du vill låna 500 direkt av.

Detta bör du jämföra när du ska låna 500 kr:

 • Jämför ränta. Den procentuella avgiften på summan. Ta en kredit med låg ränta. Kolla efter effektiv ränta.
 • Jämför ansökningsavgift.
 • Jämför uppläggningsavgift. Vad tar långivaren för avgift för att registrera ditt lån?
 • Jämför fakturaavgifter.
 • Jämför administrationsavgifter. Tar långivaren månadsavgifter för att administrera ditt lån?

Vi jämför olika snabblån för personer som vill låna 500 kr. När du använder en jämförelsetjänst för lån ökar dina chanser att hitta rätt. Jämför flera banker och finansiella institut. Vi försöker uppdaterar alla räntor/avgifter så ofta vi kan. Det är gratis att ansöka om att låna 500 kr. När du vill låna är det flera saker du bör tänka på, det viktigaste är såklart att du får en så billig ränta som möjligt.

För större summor lönar det sig med låg ränta, på mindre summor är avgifter en större del av utgifterna. Om du vill hitta det billigaste lånet när du vill låna bör du jämföra så många långivare som möjligt.

Vart kan jag låna 500 kr utan ränta?

Du kan låna 500 kr utan ränta direkt från exempelvis Meddelandelån. Hur lång löptid har ett lån utan ränta? Ett lån utan räntas löptid varierar mellan långivare till långivare. Meddelandelåns löptider för den som vill låna 500 kr är 14 dagar. Det finns flera aktörer som låter dig ta smslån utan ränta, Klicka på länken för att få veta mer om detta.

När du ska låna pengar utan ränta så gäller det oftast endast nya kunder. Långivarnas erbjudande om ett snabblån utan ränta på upp till exempelvis 5000 kr finns till för nya låntagare. De ges möjligheten att prova på hur det är att ta ett kreditlån hos dem. Deras system håller koll på ifall du är en ny kund hos dem. Förutsatt att du är det blir din första kredit under 5000 kr ofta automatiskt räntefritt.

När du ska låna 500 kr kostnadsfritt så ska inga dolda avgifter tillkomma. Om du ansökt om ett helt kostnadsfritt kreditlån utan ränta genom enklasnabbapengar.com så kan du vara säker på att det är helt räntefritt. Du ska kunna låna 500 kr och återbetala exakt 500 kr inom 14 eller 30 dagar. Till en 0 %-ig effektiv årsränta.

SMS lån 500 kr

Låna 500 kr snabbt och enkelt med en online kredit. Du kan rädda kvällen med ett snabbt SMS-lån när du behöver låna 500. Ett belopp på 500 kronor kan tyckas vara en väldigt liten summa pengar. Men 500 kr kan vara mycket när man inte har några pengar alls, är man luspank så är man. Dina vänner kanske är lika fattiga som du och du ska på födelsedagskalas hos din bäste vän. Du har inte råd att köpa en present och vill slippa skämmas. Var inte orolig, du kan låna 500 kr snabbt med ett SMS lån 500.

Du kan skicka iväg ansökan och få pengarna till en blomma eller presenten redan samma dag som du skickar in din låneansökan. När ens bästa vän fyller år vill man inte gärna dyka upp utan någon present alls. Något klädplagg, en bukett eller åtminstone en flaska vin kanske. Som tur är finns det långivare med blixtsnabba utbetalningar.

Det är enkelt att ansöka om ett SMS lån 500. Det enda som du behöver är ett par minuter för att fylla i ansökan för ett SMS lån 500 från din mobil. Sedan skickar du snabbt iväg din ansökan om ett sms lån 500. Smslångivare erbjuder i många fall mycket billig eller ingen ränta alls på smålån. Du betalar endast en avgift när du ska betala tillbaks ditt lån. Detta sker vanligen efter 30 dagar har gått.

SMS lån 500

Förläng inte förfallodagen på ditt kostnadsfria sms lån på 500 kr. När du vill låna 500 kr kostnadsfritt så ska du se till att återbetala lånet i tid för annars upphör snabblånet att vara kostnadsfritt. Du kan få betala ränta från första dagen och du kan få betala dröjsmåls ränta om du inte betalar i tid.

Normalt får du betala ränta för hela löptiden när du fått låna 500 och väljer att förlänga ditt snabblån. Då får du alltså betala pengar för den tid som egentligen skulle ha varit kostnadsfri. Men oavsett om du väljer att låna 500 kostnadsfritt eller inte så bör du aldrig förlänga ett snabblån på 500 kr, då detta kommer att bli onödigt dyrt.

Marknadsföring av snabblån regleras i konsumentkreditlagen. Bolag som marknadsför snabblån bör ha god kreditgivnings-sed mot kunden. Den effektiva årsräntan bör alltid anges när man visar lån för att konsumenten ska kunna se vad lånets totalkostnad blir.

Smslån har fått mottaga en del kritik genom åren. Kontroverserna som finns i medierna under de senare åren har lett till att kreditföretagen som erbjuder snabblån/sms-lån har använt sig av nya marknadsförings-sätt.

Det marknadsförs bla. snabblån via affiliate-nätverk där man genom samarbete med webbplatser som recenserar snabblån och når ut till en stor skara potentiella låntagare. Utan att de själva behöver ta ansvar för hur marknadsföringsbudskapet formuleras. Dessa sajter marknadsför sig som oberoende för att vinna låntagares förtroende.

Det här kan ibland vara lite vilseledande pga. att sidorna får betalt indirekt av kredit företagen som handlar med snabblån via affiliate-nätverk.

Låna 500 utan UC

Det går snabbt att låna 500 utan UC och du behöver inte vänta länge på att pengarna ska finnas inne på ditt konto. ngen UC – Att låna pengar utan UC är inte bara räntefritt första gången. När du lånar 500 kr man tar ingen kreditupplysning via UC. Detta innebär att din låneansökan blir fullständigt anonym. När du ansöker om att låna 500 utan UC så skickas fakturorna via mejl till den e-mejladress som du angett i ansökningsformuläret. Det går även ofta betala via pappersfaktura eller autogiro. Att låna 500 utan UC handlar om en form av konsumentkredit.

En konsumentkredit är en mindre kredit som oftast ska återbetalas i en snabbare takt än vanliga lån. Löptiden för ett snabblån brukar variera från så lite som 14 dagar upp till 90 dagar. Vissa undantag finns, på upp till ett år. De krediter som ska återbetalas så snabbt som inom 30 dagar kallas för smslån. Snabblån och smslån är oftast förknippade med högre ränta och avgift jämfört med ett traditionellt banklån. Detta motiveras med att långivarna som handlar med snabblån och smslån tar högre risker än andra långivare. Exempelvis att man godkänner kreditlån med betalningsanmärkningar.

Dessa bolag har väldigt snabba ansöknings- och utlåningsprocesser. Om du vill låna pengar av en bank så behöver du boka ett möte med en banktjänsteman eller ekonomisk rådgivare och ni går igenom vilket syfte lånet har och om du klarar ett lån. Ett smslån är snabbt och helt anonymt. Allt sköts online och du behöver inte förklara något. Trots att det går snabbt och enkelt så tänk igenom ditt beslut att ta ett lån innan du gör det.

Lån 500

500 kr är en ganska liten summa pengar. När du står där och behöver låna 500 kr torde det inte vara något större problem att få dem. Idag finns flera alternativ på marknaden att välja mellan. Det lättaste skulle givetvis vara om du visste någon kompis som ville ge dig ett lån på 500 kr. När du väljer att låna 500 kr av bekanta kommer detta troligen inte innebära att du får några kostnader. Det är inte alla som vill fråga en vän eller familjemedlem när de behöver låna 500 kr, och då kan ett snabblån var en lösning.

Banken är det förmodligen inte så många som kommer att välja. Det är lätt att låna 500 online. Avgifter kan snabbt göra det dyrt att låna pengar. Onlinelån när du vill låna 500 kr är förmodligen det bästa alternativet, eftersom det finns möjlighet till gratis sms-lån. Med gratis menar man kostnadsfria lån. Dessa lån ska helst inte kallas gratislån efter som man fortfarande måste betala tillbaka den lånade summan pengar.

Oavsett om du erbjuds ett snabblån eller ett minilån finns det ingen skillnad i lånevillkoren. Låna 500 kr om du vill betala av ditt lån snabbt. Det är viktigt att följa betalningsvillkoren, annars kan det bli dyrt att låna 500 kr. Om du betalar tillbaka pengarna efter låneavtalet kan det aldrig bli dyrt med ett lån på 500 kr oavsett om du måste betala en hög ränta. Vi kan hjälpa dig att hitta en långivare när du vill låna 500 kr snabbt och enkelt utan någon ränta.

Låna 500 snabbt

Ett lån eller en kontokredit på 500 kronor kan ske mycket snabbt och enkelt. Det är ett mycket litet lån du väljer när du ska låna 500 snabbt. När du har hittat den långivare du vill ha, tryck på “Ansök här” knappen. Det är inte alla långivare som är intresserade av att erbjuda dig ett lån på 500 kr. Vissa erbjuder lån på 1000 kr som lägsta lånebelopp. Det finns inte så stora vinster i ett lån på 500 kr, och det arbete som ska göras är detsamma.

När du väl har hittat dina långivare så väljer du först lånebeloppet och låneperioden. Låna således 500 kr på 30 dagar. Det skulle vara ett gratislån 500 kr du erbjuds. Det innebär att du erbjuds en kredit som du måste betala tillbaka inom 30 dagar. Det finns även snabba korttidslån som läggs upp på 14, 30 eller 90 dagar men oftast är den räntefria perioden 14 eller 30 dagar. Vi kan hjälpa dig att hitta ett lån på 500 spänn, lätt.

När du har slutfört lånebeloppet och löptiden kommer du att fortsätta med själva ansökan. Det tar dig inte lång tid att slutföra det, några få snabba minuter, varefter du loggar in med din e-legitimation och skickar iväg din låneansökan. Inom en minut eller två får du ett erbjudande, som du måste skriva under med din digitala signatur. Ditt lån på 500 kr utbetalas till ditt konto inom några timmar.

SMSlån 500

Snabbt Smslån 500 kan tyckas vara en bra idé, men som låntagare kan du se att det finns många kortitdslån på marknaden. Det gäller att jämföra några smslån 500 innan man bestämmer sig. Att låna 500 kronor är oftast bara möjligt i upp till 30 dagar. Därför, bör du som låntagare vara medveten om att pengarna skall att betalas tillbaka snabbt. Du borde också veta att sms-lånens räntor ofta kan vara dyra om du inte betalar tillbaka lånet i tid. Hela processen tar bara några minuter och pengarna kan vara på väg inom 5 minuter, om du är ansluten till samma bank som långivaren.

Det gäller att alltid vara ansvarsfull i sina ekonomiska åtaganden och betala sina krediter i tid. Låna aldrig pengar om du inte behöver det, inte ens så små belopp som 500 kr. Om du vill läsa mer om SMS-lån så kan du göra det i Wikipedias artikel här, klicka helt enkelt på länken så tas du till rätt sida direkt. Det är bra att läsa på om konsumtionslån och snabblån innan man beslutar sig för att ta ett.

Smslån 500 är ett vanligt sökord när det gäller sms-lån. Om du ska spendera 500 kronor för en semseter så kan det vara ett alternativ. Eller bara att betala en extra räkning som dimpt ner i brevlådan. Online-lån kan vara ett bra alternativ till att gå till banken och låna. Ett lån på 500 kronor skulle vara dyra om du skulle gå ner till banken. Ett konsumtionslån kommer att bli ett mycket bättre sätt om du står och behöver en liten summa pengar.

Låna 500 med betalningsanmärkning

Om du vill låna 500 med betalningsanmärkning så kan du hitta en långivare här på Billiga Lån. Ibland kan det räcka med stress, slarv eller dåligt uppmärkta kuvert för att olyckan ska vara framme. Alla kan få en betalningsanmärkning av missta. Det blir svårare teckna abonnemang för såväl TV som telefoni och dessutom kan potentiella hyresvärdar neka dig boende till följd av en betalningsanmärkning. Se alla lån som går att få trots en eller flera betalningsanmärkningar med som mest 9 st. Låna 500 Kr med betalningsanmärkning.

Betalningsanmärkningslån, om du behöver låna 500 kr och få tillgång till pengarna idag så är ett sms-lån det bästa och snabbaste alternativet tillgängligt. Betala alltid i tid om du ska ålna 500. Annars går det till Inkasso. Om skulden inte regleras av inkassoföretaget så kommer ärendet, kallat betalningsföreläggande, att skickas vidare till Kronofogdemyndigheten. GoodCash godkänner upp till 9 st betalningsanmärkningar. Låna 500 Kr med betalningsanmärkning.

Innan SMS-lån blev en såpass populär tjänst som det är idag var snabblån tänkt att vara en tillfällig lösning på ett tillfälligt problem. Du kan låna 500 med återbetalning inom 30 dagar. Det finns några banker och kreditgivare som godkänner kreditlån till privatpersoner som har många UC-förfrågningar. GoodCash är en sådant långivare. Observera att det även finns online finansinstitut som kan bevilja privatlån trots betalningsanmärkningar, men då är inkomstkraven ofta högre. Kraven är ganska låga om du bara ska låna 500 kr.

Låna 500 kr snabbt med BankID

Du kan låna 500 kr snabbt med BankID och hitta ett lån redan idag om du använder dig av vår sammanställning över billiga lån när du ska låna 500 kr snabbt. Om du vill låna 500 kr så gör du det snabbast med en e-legitimation. Ansök om att låna 500 kr idag med BankID och du kan få pengarna in på kontot idag. Lån med BankID innebär att låneprocessen kan ske snabbt, så ett lån på 500 kr idag är möjligt.

Lån med BankID innebär att låneleverantören kan behandla ditt ärende, kreditera dig, godkänna dig och utbetala dig snabbare. De får tillgång till dina skattuppgifter och din information direkt. Låna 500 kr nu eller att bevilja lån idag har blivit ett erbjudande som flera långivare kan erbjuda. Om du har ett BankID kan vi hjälp dig att hitta en långivare att låna 500 kr av.

Gör alltid en budget innan du ska lån pengar. Låna 500 kr med en budget. Oavsett om det är ett lån på 500 kr eller det är ett lån på 40000 kr, bör du låna utifrån en budget. De flesta kommer att säga att ett lån på 500 kr är ett ofarligt lån. Att låna 500 kronor kommer också vara lätt för de flesta att betala tillbaka inom 30 dagar. Trots detta bör du försäkra dig om att du kommer att kunna betala tillbaka pengarna inom en månad om du skriver ett avtal på 30 dagar.

Låna 500 kr gratis

Att låna 500 kr är ett alternativ som några av våra långivare erbjuder. Med ett gratislån menas egentligen ett kostnadsfritt lån, du måste alltid betala tillbaka de 500 kronorna. Låna 500 kr gratis är minst sagt ett bra sätt att låna pengar på. Vissa långivare erbjuder dig att låna 500, andra ett lån på 2000 kr för första gången-låntagare. Vissa långivare erbjuder lån på upp till 4000 kr eller ett snabblån på 6000 kr som du ska betala tillbaka inom 30 dagar.

När lånevillkoren uppfylls är lånet helt gratis/kostnadsfritt. Ingen ränta eller övriga avgifter tillkommer. Förläng aldrig ett räntefritt lån det kan bli väldigt dyrt. Du kan bli tvungen att betala full ränta från första dagen, och räntorna har då ofta flera hundra procents ränta. Läs alltid igenom villkoren noga när du ska låna 500 kr gratis. På så sätt kan du låna 500 kr gratis och slippa otrevliga överraskningar.

Villkoren för smslån har ändrats eftersom ändringar har gjorts i kreditlagen. Politiker har varit oroliga över det stora antalet snabblån som tas, särskilt eftersom att en konsumentundersökning om konsumtionslån visar att många ångrar att de har tagit ett smslån. Rapporten visar också att pengarna oftas används för att köpa elektronik och ofta leder till impulsköp. Kreditavtalslagen ger låntagaren och långivaren även en betänketid. Du har även en ångerrätt på 14 dagar. Det är förstås ett hopp om att fler låntagare kommer ångra sin låneansökan i tid om de så önskar.